Atnaujinta 2019-08-31
Sukurta 2020-02-10

Nemokami įrankiai ir resursai verslininkams

Pirmaisiais verslo metais visada kyla daug sunkumų. Laimei, yra daugybė inovatyvių ir nemokamų įrankių, kurie padės jums juos įveikti. Vis dėlto rasti tinkamus įrankius taip gali būti iššūkis. Štai kodėl mes norime pasidalinti verslininkams naudingiausiais nemokamais įrankiais ir resursais.

Štai įrankiai, kurie pateko į mūsų sąrašą:

Mokykitės ir plėskite savo verslą

Coursera

Tikriausiai jau esate girdėję apie „Coursera“, bet mes manome, kad jie vis tik turėtų patekti į sąrašą. Nemokamos internetinės klasės iš daugiau nei 80 geriausių universitetų ir organizacijų.

Aukite su Google

Grow with Google“ siūlo nemokamus mokymus ir priemones, kad galėtumėte patobulinti savo įgūdžius, karjerą ar verslą. Tai gali būti puikus šaltinis geriau suprasti skaitmeninę rinką arba mokymai, kaip plėstis tarptautiniu mastu.

Google tendencijos

Google Trends“ analizuoja populiariausių „Google“ paieškos užklausų populiarumą įvairiuose regionuose ir kalbose. Svetainėje naudojami grafikai, kad būtų galima palyginti įvairių užklausų apimtį bėgant laikui. Šis įrankis padės jum pristatyti jūsų nuostabius prduktus ar paslaugas tais žodžiais ir terminais, kurių žmonės ieško internete.

Google startuoliams

Google for Startups“ pateikia labai naudingų įrankių ir geriausios praktikos pavyzdžių - tai padeda nukreipti verslininkus teisinga linkme.

Meetup

Meetup“ yra paslauga, naudojama organizuoti internetines grupes, kuriose rengiami asmeniniai renginiai žmonėms, turintiems panašių pomėgių. Patikrinkite grupes jūsų regione ir sužinokite, ar galite susitikti su vietos verslininkais, aptarti strategijas ir pasidalyti su jais sėkmės istorijomis.

Medium

Medium“ yra internetinės leidybos platforma, kurioje valdo žodžiai, o skaitytojai gali susipažinti su įžvalgiausių pasaulio rašytojų, mąstytojų ir pasakotojų tekstais, kad sužinotų daugiau apie jų sėkmę ir problemų sprendimo būdus.

Likite susitelkę savo veiklai

Cold Turkey

Išvengsite trukdžių trumpam užblokuodami visas dėmesį blaškančias svetaines.

Trello

Trello“ yra puikus įrankis projektų ir užduočių valdymui. Jis pagrįstas lanksčiomis vaizdinėmis lentomis, kurios leidžia lengvai planuoti, sekti ir valdyti jūsų projektus - ir jais dalintis.

 

Nemoki įrankiai sustiprinti jūsų rinkodarą

MailChimp

Jų nemokamas planas yra pritaikytas naujoms įmonėms, norinčioms padidinti savo auditoriją el. pašto kampanijų pagalba. „MailChimp“ turi visas reikiamas funkcijas, kurių reikia norint sėkmingai užsiimti el. pašto rinkodara. Su nemokamu planu jūs galite turėti iki 2000 kontaktų, išsiųsti iki 2 000 el. laiškų per dieną (ir iki 10 000 per mėnesį).

Google My Business

Naudodamiesi šia paslauga galite sukurti ir administruoti nemokamą verslo profilį „Google mano verslas“. Tai padės pasiekti ir pritraukti vietinius klientus naudojant „Google“ paiešką ir „Google“ žemėlapius.

Facebook for Business

Facebook for Business“ teikia naujausias naujienas, patarimus ir geriausią praktiką, padėsiančią pasiekti jūsų verslo tikslus.

Canva

Su šiuo nemokamu įrankiu galėsite sukurti gražius dizainus. Juo labai lengva naudotis, tad lengvai galėsite kurti vizitines korteles, logotipus, pristatymus.

Pixlr

Pixlr“ yra labai naudinga ir nemokama nuotraukų redagavimo svetainė. Galite pridėti efektų, filtrų, perdangų ir naudoti daugybę kitų ekspertų įrankių, kurie pavers jūsų nuotraukas išskirtinėmis.

Mes norėtume išgirsti apie jusų naudojamus nemokamus įrankius ir apie tai, kaip jie padeda jūsų verslui. Nedvejodami pasidalykite bet kokiomis mintimis siųsdami mums el. Laišką adresu info@capitalbox.lt