Atnaujinta 2021-12-20
Sukurta 2021-12-20

Mažos ir vidutinio dydžio įmonės Lietuvoje nuo dabar galės kreiptis dėl verslo paskolų iki 350.000 € sumai

„CapitalBox“ pakeitė savo verslo paskolų limitus. Apatinė verslo paskolų riba išlieka 2.000 €, tačiau viršutinė riba didinama nuo 50.000 € iki 350.000 € Tai yra strateginis „CapitalBox“ žingsnis siekiant geriau patenkinti Lietuvos verslininkų poreikius. 

„Mes klausomės savo klientų ir siekiame nuolat tobulinti savo produktus. Su nauju paskolos limitu galime padėti bendrovėms, kurios anksčiau buvo įstrigusios tarp smulkaus verslo paskolų teikėjų ir bankų“

– sako „CapitalBox“ generalinis direktorius Oskar’as Barkman’as.

Manome, kad mūsų siūlomų paskolų limitų padidinimas ypač svarbus, kai šalies ekonomika grįžta į normalesnę padėtį, o įprastiems bankams ir toliau nepavyksta tinkamai aptarnauti gyvybiškai svarbaus MVĮ segmento.

Mūsų aptarnaujamos MVĮ yra visos ekonomikos pagrindas. Europos Sąjungoje apie 98 % įmonių turi mažiau nei 50 darbuotojų ir jos rinkoje suteikia apie 50 % darbo vietų. Kuo geriau sugebėsime joms padėti gauti reikalingą finansavimą, būtiną norint sėkmingai vykdyti veiklą, tuo mums visiems dėl to bus geriau.

 

Greitas finansavimas

Šiuo metu greitas finansavimas sparčiai vystosi, todėl verslo savininkai įgauna papildomų įrankių savo verslo finansavimui. Smulkios ir vidutinės įmonės dažnai gali neturėti pakankamai laiko kreiptis dėl banko paskolos, nes jei jų paraiška atmetama, tokios įmonės šiame procese sugaišta daug gyvybiškai brangaus laiko. Todėl „CapitalBox“ tokiose situacijose reaguoja greitai. Taip greitai, kad klientams gali būti išmokamos paskolos dar tą pačią dieną, kai buvo pateiktas verslo paskolos prašymas.

 

Verslo paskolos naujiems projektams

Gavus didesnę paskolą galima kurti drąsesnius planus, susijusius su įmonės ateitimi. Kai kurie projektai brangesni už kitus, tačiau mes nenorime matyti, kaip nuostabūs verslo planai žlunga tik dėl to, kad nėra tinkamo dydžio finansavimo. Todėl jei planuojate didesnes investicijas į savo bendrovę - jums reikia naujų patalpų, naujos gamybos įrangos, naujos sandėliavimo sistemos ar ko nors kito – mes norime ir galime jums padėti.

 

Verslo paskolų sąlygos

Tvirtinant prašymus dėl verslo paskolos būtina atsižvelgti į keletą dalykų. Svarbu, kad įmonė būtų susieta su Lietuva, t. y. šioje valstybėje turi būti įregistruotas fizinis įmonės adresas, o visi įmonės savininkai turi taip pat gyventi Lietuvoje. Taip pat turi būti su įmone susieta banko sąskaita. Vertinant  paskolos riziką, būtina, kad įmonė savo veiklą vykdytų ne trumpiau kaip 6 mėnesius ir jos metinė apyvarta būtų ne mažesnė kaip 24.000 €. Jeigu jūsų įmonė atitinka šiuos reikalavimus, yra didelė tikimybė, kad paskola jūsų verslui bus patvirtinta.

 

Daugiau nei 6 metų patirtis finansuojant MVĮ visoje Europoje

Mes suprantame įmonių likvidumo iššūkius ir suteikiame joms apyvartinių lėšų. Specializuojamės teikdami greitas bei paprastas verslo paskolas nuo 2.000 € iki 350.000 € ir siūlome verslo paskolas be užstato. 

Iki dabar aptarnavome tūkstančius klientų visoje Europoje. Su mūsų pagalba įmonės gali nemokamai gauti finansines konsultacijas ir lengvai bei saugiai internetu iš bet kurios vietos pateikti paraišką dėl savo paskolos savo verslui. 

 

Kreiptis dėl verslo paskolos
 

 

 

DUK

Kiek galiu pasiskolinti?

Iš „CapitalBox“ galite gauti nuo 2.000 € iki 350.000 €.

 

Kaip greitai galiu gauti verslo paskolą?

„CapitalBox“ veikia efektyviai, todėl geriausiu atveju paskola gali būti jums išmokėta dar tą pačią dieną, kai pateikiate paraišką.

 

Kiek kainuoja verslo paskola?

Verslo paskolos kainą sudaro mėnesinis mokestis ir pradinis mokestis. Mėnesinis mokestis nustatomas įvertinus paskolos riziką. Daugiau apie palūkanų normas ir verslo paskolų kainas skaitykite čia.

 

Kam galiu panaudoti paskolą verslui?

Tikrai nėra jokių taisyklių, kam turėtų būti panaudota verslo paskola, svarbiausia, kad ji padėtų jūsų verslui. Tačiau dažnai verslo paskolos naudojamos norint įsigyti papildomas atsargas, atnaujinti įrangą arba verslui siekiant išsilaikyti rinkoje sezoninių svyravimų metu. Perskaitykite 17 priežasčių, kodėl įmonės skolinasi pinigų.

 

Koks yra verslo paskolos grąžinimo terminas?

Paskola verslui gali būti suteikiama iki 24 mėn. terminui. Dėl konkretaus termino bus susitariama imant paskolą. Atkreipkite dėmesį, kad „CapitalBox“ yra labai lanksti grąžinimo terminų atžvilgiu. Jeigu jūsų investicija duoda vaisių anksčiau laiko arba staiga jūsų biudžete lieka laisvų lėšų, paskolą galite grąžinti anksčiau laiko be jokių papildomų išankstinio grąžinimo mokesčių.