Atnaujinta 2021-12-09
Sukurta 2022-05-20

Augimas su „CapitalBox“ – greitai ir lengvai

Lėšų skolinimasis tiesiogiai reiškia, kad paraiškos dėl paskolos teikimas trunka vos kelias minutes, o užsitikrinti apyvartinį kapitalą, reikalingą jūsų verslui, galite greitai, lengvai ir saugiai. 

Manome, kad ir mažoms, ir didelėms Švedijos įmonėms turime puikų sprendimą. Judame jūsų verslo tempu. Tam, kad tai pasiektume, maksimaliai supaprastinome savo procesus ir sistemas, kad galėtume pasiūlyti internetu teikiamą paskolą verslui, kuri įmonėms suteikia galimybę atskleisti visą jų verslo potencialą. 

 

Greitas ir lengvas paraiškos dėl paskolos verslui teikimas 

Kai verslininkai į „CapitalBox“ internetu teikia paraišką dėl paskolos verslui, prašome nurodyti tik keletą pagrindinių faktų apie jų verslą ir juos pačius. Minimali informacija – tai įmonės el. pašto adresas, telefono numeris ir įmonės kodas. Šią informaciją naudojame tam, kad galėtume su jumis susisiekti ir nuspręsti, kiek kapitalo galime jūsų įmonei paskolinti. 

Kai paraiška gaunama, jūsų byla perduodama nagrinėti skolinimo specialistui, kuris jums teiks informaciją apie jūsų paraišką dėl paskolos ir aptars bet kokią papildomą su šia paskola susijusią informaciją. Per visą šį procesą jūsų informacija tvarkoma laikantis banko lygio saugumo principų. Labai vertiname jūsų privatumą bei laikomės BDAR nuostatų. 

Tuo pat metu mūsų vidiniame padalinyje specialus algoritmas sugeneruoja jūsų paraiškos kreditingumo įvertinimą. Tada šį kreditingumo įvertinimą peržiūri kuris nors iš mūsų rizikos analitikų. Kad ir koks būtų rizikos analitiko sprendimas, skolinimo specialistas apie jūsų paskolos paraišką praneš jums. Šis specialistas taip pat gali su jumis susisiekti ir paprašyti daugiau dokumentų, kad galėtų pateikti geresnį verslo paskolos pasiūlymą. 

 

Vertiname jūsų laiką 

Jei mūsų pasiūlymas jums tinka, atsiunčiame sutartį, kurią peržiūrėti ir pasirašyti galite naudodamiesi tik internetu (per „DocuSign“). Vos tik sutartis pasirašoma, paskolos suma pervedama į jūsų banko sąskaitą. Ši suma pervedama labai greitai, kartais net tą pačią dieną (viskas priklauso nuo to, kiek užtrunka mokėjimo apdorojimas tarp bankų).  

Todėl visas procesas nuo momento, kai nusprendžiate pateikti paraišką, iki momento, kai jau galite pradėti naudotis kapitalu, gali būti labai spartus ir kartais užtrukti vos kelias valandas. 

 

Turėdami šį spartų paraiškų dėl verslo paskolų nagrinėjimo ir greito lėšų išmokėjimo procesą esame padėję daugybei įmonių, kurioms apyvartinio kapitalo reikėjo greitai, siekiant: 

  • padengti trumpalaikes veiklos išlaidas; 
  • įsigyti įrangos ar mašinų; 
  • išplėsti kepyklą; 
  • iš anksto finansuoti renginius (pvz., konferencijas, koncertus); 
  • iš anksto finansuoti sezoninį verslą; 
  • renovuoti restoranus; 
  • plėstis į naują vietovę (pvz., restoranai, klinikos); 
  • padengti trumpalaikius kapitalo poreikius, pvz., įnašus, atlyginimus arba atsiskaityti su tiekėjais. 

 

Kai kuriais atvejais, ypač tada, kai mums reikia daugiau informacijos apie jūsų įmonę arba negalime su jumis susisiekti, procesas gali užtrukti ir ilgiau nei vieną darbo dieną. Tačiau net ir tokiais atvejais mūsų paraiškų dėl paskolų teikimo ir nagrinėjimo trukmė bus daug trumpesnė, nei bendradarbiaujant su banku. Be to, esame ir draugiškesni aplinkai 😊 (nes per visą procesą nenaudojame popieriaus, visa tai galite padaryti internetu). 

 

Augimas su „CapitalBox“ 

Rinkdamiesi mūsų greitąją verslo paskolą renkatės skolintoją, kuris Švedijos verslininkams užtikrina greitą ir lengvą nedelsiamo finansavimo procesą. Tai skolintojas, kuris reikiamą sprendimą dėl jūsų verslo gali priimti reikiamu laiku. Tai verslo paskola, kuri gali būti išmokama per kelias dienas, o kartais – net tą pačią dieną, kai pateikėte paraišką. Tik pagalvokite – ar tokia sparta būtų įmanoma su banku? Turint galvoje visus reglamentus, tvirtinimo procesus ir kelių pakopų darbuotojus, jums labai pasisektų, jei verslo finansavimą gautumėte per kelias savaites.  

 

Pateikite paraišką dėl paskolos verslui jau dabar