Atnaujinta 2021-01-19
Sukurta 2022-05-20

CapitalBox remia pasaulio ralio čempionatą “Arctic Rally Finland” 2021 m. vasario 26-28 Rovaniemyje

Džiaugiamės galėdami pranešti, kad galime ir toliau remti sportą, komandinį darbą, lankstumą ir greitį šiais metais vykstančiame „The Arctic Rally Finland“ pasaulio ralio čempionate, kuris vyks Suomijoje, Rovaniemio mieste 2021 m. vasario 26–28 d. 

Jau beveik 7 metus, CapitalBox keičia finansinių paslaugų rinką ir joje naudojamas technologijas siūlydamas greičiausią, paprasčiausią ir visiškai skaitmeninį būdą mažoms ir vidutinėms įmonėms gauti joms reikiamą finansavimą. Tęsiant mūsų praeitų metų pasižadėjimą remti sportinę konkurenciją, greitį, lankstumą ir puikų komandinį darbą, mums malonu pranešti, kad CapitalBox bus vienas iš pagrindinių šių metų “Arctic Rally Finland” lenktynių rėmėju. 

Mes tikime, kad dalyvauti yra taip pat svarbu, kaip laimėti. Tačiau jei jūs negalite dalyvauti, jūs niekados neturėsite progos laimėti. CapitalBox padeda tūkstančiams įmonių visoje Europos Sąjungoje įsitraukti į lenktynes. Teikdami įmonėms reikiamą finansavimą, mes suteikiame joms progą pilnavertiškai varžytis ir išmėginti savo jėgas tarp geriausiųjų. Mes įpilame įmonėms reikiamo finansinio kuro, o jos savo ruožtu investuoja sunkų darbą ir ryžtą. 

Jos gali būti pirmoje ar dešimtoje vietoje- mes neskirstome įmonių į laimėtojus ar pralaimėtojus, mes tik ieškome verslininkų, turinčių ryžtą kovoti ir kurie, net po pralaimėjimo, gali atsikelti ir bandyti dar kartą. Šie žmonės gali pasikliauti CapitalBox! 

Neeilinės 2020 m. aplinkybės sujaukė automobilių sporto renginius visame pasaulyje. Mes džiaugiamės galėdami prisidėti  prie renginio, kuris atneš džiaugsmo ir pramogų automobilių varžybų fanams. 

„Automobilių sportas puikiai atitinka mūsų pagrindines vertybes. Mes vertiname komandinį darbą, lankstumą, greitį ir stengiamės padėti įmonėms dalyvauti “verslo lenktynėse”. Mes žinome, kaip sudėtinga mažoms ir vidutinėms įmonėms gauti finansavimą, kai joms jo labiausiai reikia. Štai kodėl mes džiaugiamės galėdami paremti renginį, kuris propaguoja būtent šias vertybes!“, - sako CapitalBox generalinis direktorius Scott Donnelly. 

CapitalBox remiamas “Arctic Rally” planuoja vykti tris dienas: 

  • [26.2] Varžybos prasideda penktadienio ryte su kvalifikacija, o pačios varžybos startuoja vakare.  
  • [27.2] Lenktynės tęsis trimis etapais skirtinguose greičio ruožuose aplink Rovaniemį. 
  • [28.2] Lenktynių pabaiga ir nugalėtojų paskelbimas. 

Iš viso vasario pasaulio ralio čempionate bus įveikta apie 260 kilometrų 10-yje  greičio ruožų. 

Organizatoriai prižiūrės ir laikysis valstybės, vietos valdžios institucijų ir FIA išleistų COVID-19 saugumo reikalavimų. Jei oficialūs nurodymai neleis visuomenei dalyvauti lenktynėse, sirgaliai galės saugiai stebėti varžybų transliaciją per „Yle“ ir „WRC”  kanalus.  

Nekantriai laukiame, kada vasario pabaigoje geriausi pasaulio ralio lenktynininkai varžysis tarpusavyje Rovaniemio arktiniame kraštovaizdyje.