Atnaujinta 2020-11-09
Sukurta 2022-04-25

Lankstumas ir verslo finansavimas. Ar tai įmanoma?

Lanksčios verslo paskolos, padėsiančios sutelkti dėmesį ties tuo kas svarbiausia: jūsų verslo auginimo! 

Mes manome, jog taip. Mes suprantame verslininkus ir mes suprantame verslo finansavimą. Todėl mes džiaugiamės galėdami pasiūlyti dar lankstesnę paskolą verslui, kuri padės jums sutelkti dėmesį į tai, kas svarbiausia: jūsų verslą ir jo augimą!

Verslo valdymas kartais gali pasirodyti kaip lenktynės, kuriuose jūs lekiate 200 km per valanda greičiu ir niekada nesate tikri kas laukia už kito posūkio.

Versle dažnai tenka viena akimi žiūrėti į pelną ir pajamas, o kita - į naujus klientus, konkurentus, plėtrą, naujų darbuotojų samdymą ir rizikos valdymą. Mūsų lankstus verslo finansavimas padeda visa tai apjungti. 

Mes norime tapti jūsų verslo komandos dalimi ir padėti jums paspartinti jūsų verslą ir pasiekti visų užsibrėžtų tikslų. 

 

Atsipalaiduokite, jei prireiks, mes būsime lankstūs! 

Mes sergame už jūsų sėkmę, todėl su CapitalBox lanksčiu finansavimu jūs turite daugybę pasirinkimų:  

  • Nemokamas išankstinis grąžinimas. Jūsų paskolos dar nesibaigė, bet galite ją grąžinti jau šiandien? Žinoma! Padarykite tai visiškai nemokamai ir sutaupykite ant palūkanų!  
  • Norite sumažinti įmokos dydį šį mėnesį? Jokių problemų! Susimokėkite tik už šio mėnesio palūkanas ir taip sumažinkite savo įmokos dydį. Nesumokėta paskolos dalis tiesiog bus padalinta į kitus mėnesius arba paskolos terminas bus pratęstas vienu mėnesiu, jūsų pasirinkimas. 
  • Norite pakeisti paskolos įmokos mokėjimo datą? Kodėl gi ne. Pakeiskite vienos ar visų įmokų mokėjimo datas greitai ir paprastai.   

Be šių lanksčių pasirinkimų, mes taip pat siūlome keletą kitų (ypatingų) variantų. Susisiekite su savo paskolos konsultantu ir jie mielai padės jums šiuo klausimu.

 

Turėkite omenyje!  

Lankstūs paskolos pasirinkimai turi būti patvirtinti  ir mūsų rizikos vertintojai peržiūri kiekvieną prašymą. Visi šie prašymai ir pasirinkimai yra nemokami ir jums nereikės mokėti jokių papildomų mokesčių norint jais pasinaudoti. Tačiau turėkite omenyje, jog tuo laikotarpiu palūkanos yra toliau skaičiuojamos.  

  

Jei esate pasirengęs paspartinti savo verslą, kreipkitės dėl verslo paskolos per kelias minutes naudodamiesi mūsų internetine paraiška arba paskambinkite mums telefonu +370 5 270 8802.