Atnaujinta 2021-03-04
Sukurta 2021-03-10

Arktinės ralio lenktynės baltojoje Laplandijoje

Atsiradus progai padėti suorganizuoti šių metų „Arctic Rally Race“ gražiajame Rovaniemyje, mes nepraleidome tokios galimybės!   

Rovaniemis yra geriausiai žinomas dėl savo Arkties centro ir su Kalėdų Seneliu susijusių lankytinų vietų. Prieš pandemiją į regioną kasmet atplūsdavo dešimtys tūkstančių turistų pasidžiaugti gausiu sniegu, Šiaurės pašvaiste ir kitomis „šiaurietiškomis“ pramogomis.  

Šiemet šis miestas surengė dar vieną didelę atrakciją Suomijoje - „Arctic Rally Race“ lenktynes, kurių pagrindinis rėmėjas buvo CapitalBox. Nors varžybos vyko be žiūrovų, raliu bei nuostabiais arktiniais peizažais mėgavomės iš tolo.   

Renginyje galėjo dalyvauti visi ekipažai, rungtyniaujantys pasaulio ralio čempionate ir jo paralelinėse kategorijose. Kiekviena komanda kovėsi iš paskutiniųjų specialiuose etapuose, vykusiuose užšalusiame ir nuošaliame Šiaurės poliariniame rate.  

Buvo nepaprastai smagu! Sirgome už mūsų pilotą Janne Tuohino, tačiau šį kartą pirma vieta atiteko kitam puikiam lenktyninkui Otto Tänaka. Norime padėkoti organizatoriams ir visiems lenktynininkams už šių metų „Arctic Rally Race“ sėkmę.  

Gražiausius renginio momentus galite rasti apačioje arba mūsų Facebook puslapyje

 

capitalbox_rally_12

 

 

capitalbox_rally_11

 

 

capitalbox_rally_13

 

 

capitalbox_rally_14

 

 

capitalbox_rally_15

 

 

capitalbox_rally_16