Atnaujinta 2020-07-07
Sukurta 2020-07-08

CapitalBox grąžina „World Rallycross“ atgal į Suomiją

Bendradarbiaudami su FIA, šiais metais norime vėl sugrąžinti puikią pramogą visiems automobilių sporto mėgėjams Suomijoje. Po 6 metų pertraukos, šių metų rugpjūtį vėl sugrįžta FIA pasaulio krosinio ralio čempionatas, kuris vyks Suomijoje. “SET Promotion Oy“ organizuojamas Suomijos CapitalBox World Rallycross vyks “Kouvola” trasoje, siūlantis didelį iššūkį geriausiems pasaulio krosinio ralio lenktynininkams. CapitalBox World Rallycross vyks paskutinį rugpjūčio savaitgalį (29–30) ir bus tiesiogiai transliuojamas per „Yle“ kanalą. 

Jau 6 metus CapitalBox keičia finansinių paslaugų rinką ir yra pats greičiausias, paprasčiausias, ir visiškai skaitmeninis finansavimo partneris mažoms ir vidutinėms įmonėms. Šiais metais CapitalBox prisiima naują įsipareigojimą remti konkurenciją, greitį, judrumą ir puikų komandinį darbą, tapdami pagrindiniu CapitalBox World Rallycross rėmėju. 

Mes tikime, kad dalyvauti yra taip pat svarbu kaip laimėti. Tačiau jei jūs negalite dalyvauti, jūs niekados neturėsite progos laimėti. CapitalBox padeda tūkstančiams įmonių visoje Europos Sąjungoje įsitraukti į lenktynes. Teikdami įmonėms reikiamą finansavimą, mes suteikiame joms progą pilnavertiškai varžytis ir išmėginti savo jėgas tarp geriausiųjų. Mes įpilame įmonėms reikiamo kuro, o jos įdeda sunkų darbą ir ryžtą. Jos gali būti pirmoje ar dešimtoje vietoje- mes neskirstome įmonių į laimėtojus ir pralaimėtojus, mes tik ieškome verslininkų, turinčių ryžtą kovoti ir kurie, net po pralaimėjimo, gali atsikelti ir bandyti dar kartą. Šie žmonės gali pasikliauti mumis. 

Neeilinės 2020 m. aplinkybės sujaukė automobilių sporto renginius visame pasaulyje. Susiklosčius esamais situacijai, Suomijai buvo suteikta ilgai laukta galimybė vėl tapti šio sporto dalimi. Mes džiaugiamės galėdami prisidėti  prie krosinio ralio sugrąžinimo suomiams. 

Nors renginį teko suorganizuoti per nepaprastai trumpą laiką, organizatorius „SET Promotion Oy“ ne tik suplanavo aukštos kokybės pasaulinio čempionato etapą, bet taip pat pasirūpino reikiamu saugumu. 

Pirmųjų trijų savaitgalių renginių formatas apima du atskirus turus, sutalpintus į dvi dienas. Todėl Suomija, kuri yra antrasis sezono etapas, vykdys du atskirus turus, kuriuose lenktynių dalyviams bus suteikti pasaulinio čempionato taškai. 

Renginio tikslas – palaikyti automobilių sporto bendruomenę, susiklosčius šiai neeilinei situacijai. 

2020 m. FIA pasaulinio krosinio ralio čempionato kalendorius  

  • Švedija, Höljes, rugpjūčio 22–23 d. (Du turai per vieną savaitgalį) 
  • Suomija, Kouvola, rugpjūčio 29-30 d. (Du turai per vieną savaitgalį) 
  • Latvija, Ryga, rugsėjo 19-20 d. (Du turai per vieną savaitgalį) 
  • Belgija, Spa-Francorchamps, spalio 3-4 d 
  • Portugalija, Montalagre, spalio 10–11 d 
  • Ispanija, Barselona, spalio 17-18 d 
  • Jungtiniai Arabų Emyratai, Abu Dabis, spalio 30–31 d 
  • Vokietija, Nürburgring, gruodžio 12–13 d