Atnaujinta 2018-08-17
Sukurta 2020-02-10

Keturios priežastys, kodėl verslo paskoloms svarbus lankstumas

Vadovaujate smulkiam ar vidutiniam verslui ir galvojate pasiimti verslo paskolą? Visiškai nėra ko gėdytis.

Galbūt praėjusį mėnesį turėjote mažiau užsakymų nei įprastai. O gal atvirkščiai, užsakymų skaičius išaugo ir jums reikia įsigyti daugiau prekių atsargų ar pasisamdyti naujų talentingų darbuotojų. Galbūt prireikė atnaujinti įrangą ar ruošiatės pradėti naują sezoninę rinkodaros kampaniją. Nesvarbu, dėl kokios priežasties jums prireikė papildomo apyvartinio kapitalo, – jis verslui labai svarbus.

Jeigu galvojate skolintis, svarbu priimti pagrįstą sprendimą. Turite išnagrinėti visas galimybes ir žinoti, į ką atkreipti dėmesį.

Labai svarbu, kad verslo paskolos sąlygos būtų lanksčios. Galvodami, iš ko skolintis, įvertinkite šiuos keturis aspektus.

1. Išankstiniam paskolos grąžinimui netaikomi mokesčiai 

Kartais finansinė situacija pasikeičia į gerą: sulaukėte daugiau užsakymų, atsirado naujų klientų ir verslo paskolą galite grąžinti anksčiau sutarto laiko. Taigi sumokėsite mažiau palūkanų, o šitai – tik į naudą.

Todėl nagrinėdami savo skolinimosi galimybes, įsitikinkite, kad turėsite galimybę paskolą grąžinti anksčiau be jokių papildomų mokesčių. Dauguma finansinių institucijų klientams, norintiems grąžinti paskolą anksčiau sutarto laiko, taiko papildomus mokesčius.

2. Fiksuotos mėnesinės įmokos 

Įsitikinkite, kad paskolą galėsite grąžinti mokėdami fiksuotas mėnesines įmokas ir jos nebus didesnės nei suma, kurią kas mėnesį galėtumėte tam skirti.

Žinodami, kokią sumą kiekvieną mėnesį turėsite skirti paskolos grąžinimui ir kokie papildomi mėnesiniai mokesčiai jai taikomi, lengviau susiplanuosite biudžetą. Būsite tikri, kiek tiksliai turėsite mokėti. Ši suma priklauso nuo paskolos termino ir sumos.

3. Galimybė skolintis daugiau ateityje

Paprastai grąžinę paskolą po kurio laiko verslininkai skolinasi vėl. Pasirinkite tokią finansinę instituciją, kuri apdovanoja savo klientus už lojalumą ar teikia jiems specialius pasiūlymus.

Pavyzdžiui, sėkmingai grąžinę CapitalBox paskolą galėsite skolintis daugiau ir dar lankstesnėmis sąlygomis.

4. Kredito grąžinimas pagal jūsų apyvartą

Įsitikinkite, kad skolintojas, kurį pasirinksite, netaiko modelio „vienas dydis tinka visiems“, o atsižvelgia į jūsų individualias galimybes grąžinti paskolą. Pasiskolinę tokiomis sąlygomis, kurios bus pritaikytos specialiai jums pagal jūsų įmonės mėnesinę apyvartą, galėsite protingai planuotis biudžetą ir laiku grąžinti paskolą.

Tuomet pagal jūsų mėnesinę apyvartą ir norimą paskolos sumą bus nustatytas paskolos terminas. Būsite tikras, kad galėsite lengvai mokėti grąžinimo įmokas.

Pasidomėkite 

Trumpalaikes verslo paskolas siūlo daug finansinių institucijų, todėl svarbu pasirinkti skolintoją, kuriuo galėtumėte pasitikėti.

Turite būti patenkinti ne tik paskolos sąlygomis, bet ir pačia institucija.

Pasirinkite teisingai

CapitalBox teikia išskirtines skolinimo paslaugas. Esame mobiliųjų finansinių paslaugų ir tarptautinių finansinių technologijų srities novatoriai, nuo 2005 metų išplėtę savo veiklą 25 šalyse.

Kodėl turėtumėte rinktis CapitalBox paskolas? Paprastai tariant, CapitalBox rūpinasi jūsų verslo sėkme. Suprantame, kad verslininkai ar įmonių savininkai į savo verslą investuoja tiek profesionalumą ir pinigus, tiek emocijas. Mūsų komanda tai vertina ir supranta.

Taip pat žinome, kad jūsų verslas greitai juda į priekį, o įprastinės bankų paslaugos dažnai teikiamos painiomis sąlygomis ir per lėtai, kad patenkintų jūsų poreikius. CapitalBox sukūrėme tam, kad jūsų verslui suteiktume patrauklias paskolas ir reikalingą apyvartinį kapitalą gautumėte tuomet, kai jo prireikia.

Prireikus lėšų verslui kreipkitės į CapitalBox  – jūsų finansinį partnerį.

 

Dar daugiau puikių istorijų ir patarimų – skaitykite mūsų bloge!

Sužinokite kaip CapitalBox gali palengvinti jūsų gyvenimą. Sužinokite daugiau!