Atnaujinta 2020-02-25
Sukurta 2021-12-14

Verslo paskola restoranams ir barams

Palaikyti tinkamą šviežių produktų kiekį šaldytuvuose yra būtina. Tačiau dar pridėkite papildomų sezoninių darbuotojų samdymą,  naujos virtuvinės įrangos nuomą ar įsigijimą ir naujojo meniu gamybos ir komunikacijos kainą -  ir jūsų verslo išlaidos gali tapti nevaldomos labai greitai.

Sėkmingas restorano ar baro valdymas reikalauja sutelkti dėmesį į daugybę dalykų vienu metuVeiklos tikrai nestinga - nuo personalo valdymo ar naujos rinkodarinės kampanijos, iki tiekėjų paieškos ir nuomos bei kitų išlaidų apmokėjimo. 

Tačiau net ir patys sėkmingiausi restoranai ir barai dažnai patiria sunkumų sumažejus pardavimams lėtoju sezonu, padengiant netikėtas išlaidas virtuvės įrangai remontuoti, ar užsisakius per daug produktų, už kuriuos reikia mokėti iš anksto. 

Tinkamas finansavimas gali padėti suvaldyti šias situacijas. Norėdami išlyginti grynųjų pinigų srautų svyravimus, įsigyti naujos įrangos ar iš anksto sumokėti už atsargas, jūsų srities įmonės paprastai pasirenka kredito liniją arba trumpalaikę paskolą. Štai kaip smulkaus verslo paskola gali padėti jūsų restoranui ar barui. 

 

Apyvartinio kapitalo svarba

Daugumai restoranų ir barų tinkamas apyvartinio kapitalo kiekis yra dažna problema. Neturėdamos pakankamai apyvartinių lėšų, įmonės dažnai susiduria su sunkumais finansuodamos kasdienes operacijas - tokias kaip atlyginimai, įrangos ir atsargų įsigijimai.

Be to, dėl apyvartinio kapitalo trūkumo, įmonės gali būti nepasirengusios netikėtoms išlaidoms ar avarijoms. Galiausiai be lėšų yra labai sunku augti ar atsinaujinti, siekiant tiek išlaikyti esamus klientus, tiek pritraukti naujus.

 

Kada verta mąstyti apie smulkaus verslo paskolą jūsų restoranui? 

Perkant produkciją/atsargas 

Laimingi klientai prasideda nuo gerai aprūpintos virtuvės ar baro. Tačiau tai greitai gali pasidaryti labai brangu, ypač kai tiekėjai reikalauja sumokėti iš anksto. Greita prieiga prie papildomo finansavimo gali padėti pašalinti nerimavimą ir sumažinti finansinę naštą iš naujo užsisakant atsargų ir suteikti jums laisvę koncentruotis į kitus darbus. 

 

Įrangos ir jos remonto finansavimas 

Nieko nėra amžino. Būdami restorano ar baro savininku, jūs geriau nei bet kas kitas tai žinote. Šaldytuvų, krosnių ir indaplovių pirkimas nėra pigi pramoga. Jei norite išlaikyti savo verslą patraukliu, jums taip pat gali tekti reguliariai atnaujinti savo valgomojo baldus. Trumpalaikė verslo paskola gali būti puikus būdas padengti įvaires didesnes išlaidas ir išskaidyti jų pirkimo naštą į mažesnes mėnesines įmokas. 

 

Suvaldyti sezoniškumą 

Sezoniškumas yra natūrali restorano ir baro veiklos dalis. Net jei paklausa yra mažesnė, vis tiek pasirūpinti, jog jūsų šaldytuvai yra pilni ir jūsų virtuvė aprūpinta. Sumažėjus įplaukoms, lėtasis sezonas gali tampti rimtą nerimą keliančiu laiku. Greita prieiga prie papildomo finansavimo gali padėti valdyti sezoniškumą ir užtikrinti, kad jūsų veikla išliks stabili visus metus. 

 

Tinkamas sprendimas jūsų restoranui ar barui

Su „CapitalBox“ jūsų verslas visada bus pasiruošęs bet kokiems iššūkiams. Mes užsiimame restoranų ir barų finansavimu, todėl galite pasikliauti „CapitalBox“ prireikus protingos, greitos ir nesudėtingos verslo paskolos. Mes teikiame paskolas iki 350 000 EUR mažmeninei ir didmeninei prekybai - be jokio užstato. Užpildyti mūsų paraišką trunka vos 5 minutės. Paraiška patvirtinama per vieną darbo dieną, o apyvartinį kapitalą gausite jau kitą dieną!

 

Pildykite paraišką internetu!