Atnaujinta 2020-10-29
Sukurta 2021-12-14

Kodėl turėtumėte kreiptis dėl verslo paskolos internetu?

COVID-19 pastūmėjo verslų skaitmeninimą mažiausiai 5 metus į priekį. Šią tendenciją galime pastebėti visur, pradedant mokyklomis ir vyriausybėmis ir baigiant mažomis ir stambiomis įmonėmis, bei žinoma, paskolas tiekiančiomis įmonėmis. Visi ieško lengvų būdų skaitmeninti savo verslo operacijas ir prisitaikyti prie naujų klientų įpročių. 

Žinomas faktas, kad verslo paskolos yra labiausiai prieinamas finansavimo būdas verslininkams, o „FinTech“ įmonės įgyja vis daugiau klientų dėl savo paprastų skaitmeninių procesų ir didesnio dėmesio klientų poreikiams. Nors bankai po truputi bando tapti draugiškesni mažesnioms įmonėms, nedaugeliui pavyksta aplenkti sėkmingas „FinTech“. 

Privalumai kreipiantis dėl verslo paskolos internetu 

Įmonių paskolos gali padėti mažoms ir vidutinėms įmonėms patenkinti jų trumpalaikius ir ilgalaikius finansinius poreikius. Šios verslo paskolos yra lengvai prieinamos, siūlo konkurencingas palūkanų normas ir dažnu atveju neprašo jokio užstato. 

Paskolos suteikimo procesas internetu tampa vis lengvesnis ir lankstesnis. Įmonės gali tikėtis šių privalumų: 

  • Paprasta ir greita išmoka. Idealiai tinka susidoroti su laikinu kapitalo trūkumu 
  • Lankstūs gražinimo būdai, padedantys sustiprinti grynųjų pinigų srautus  
  • Skubių finansinių poreikių finansavimas neįkeičiant jokio turto. Daugumai reikalinga tik asmeninė garantija. 
  • Paprastas paraiškos procesas 
  • Viskas atliekama internetu ir be jokio popierizmo. Nereikia niekur vykti ar su kuo nors susitikti - sutaupo jūsų laiką, kurį galite išnaudoti produktyviau. 
  • Individualūs finansavimo sprendimai, skirti patenkinti specifinius verslo poreikius. 
  • Neįpareigojantis - kai kurie skolintojai, pavyzdžiui CapitalBox, leidžia grąžinti pinigus nors ir kitą dieną, jei jūsų verslui jų nebereikia. Mes neprašome susimokėti už išankstinį grąžinimą. Mokate tik už laiką, kuriuo naudojate kapitalą. 
  • Greita - pinigai paprastai pasieks jūsų sąskaitą per 1 darbo dieną.  
  • Lankstūs vertinimo kriterijai 

 

Kada turėtumėte kreiptis dėl verslo paskolos? 

„Tinkamas laikas“ kreiptis dėl verslo paskolos priklauso nuo jūsų verslo ir jo poreikių, kuriuos turite gerai išmanyti. Jei kreipsitės dėl verslo paskolos per anksti ar per vėlai, tai gali paveikti jūsų verslo augimą ir jį sulėtinti. 

 

Štai kelios tinkamiausios situacijos, kada turėtumėte kreiptis dėl verslo paskolos internetu: 

 

Kai norite plėstis 

Jei jūsų verslas auga ir ketinate plėstis, verslo paskola gali būti puikus kapitalo šaltinis, kuris padės jums tai padaryti greičiau ir efektyviau. Nesvarbu, ar svarstote atidaryti naujus filialus, praplėsti savo produktų liniją, pasiekti platesnę auditoriją su nauja reklama, pasamdyti naujus darbuotojus, ar tiesiog atlyginti esamiems. Verslo plėtrai svarbu turėti pakankamai laisvai disponuojamo kapitalo. 

Tokiais atvejais, verslo paskolos yra labai naudingos. Greitas finansavimas kartu su sklandžiu paraiškų teikimo ir išmokėjimo procesu padės jūsų verslui sparčiai augti ir plėstis. 

 

Naujos įrangos pirkimas 

Įrangos įsigijimas dažnai reikalauja didelių investicijų. Jei jūsų verslui reikalinga nauja įranga arba norite investuoti į efektyvesnius įrankius, verslo paskola yra puikus būdas visa tai finansuoti. Nauja įranga gali padėti jūsų verslui padidinti savo produktyvumą ir pelningumą, o verslo paskola, padėti ją įsigyti. 

 

Inventoriaus pirkimas 

Jei jūsų verslas yra sezoninis ir tam tikrą laikotarpį reikia sandėliuoti didesnius produktų kiekius, tam gali prireikti papildomo kapitalo. Norint patenkinti šią padidėjusią paklausą ir papildyti atsargas kokybiškais produktais, rekomenduojame kreiptis dėl paskolos. Greitas lėšų išmokėjimas padės jūsų verslui būti pasiruošusiam sezoninei kaitai. 

Be to, verslo paskola taip pat gali būti naudojama kompensuojant kitas verslo galimybes. Tai gali būti turto pirkimas, apyvartinio kapitalo finansavimas ir geresnio kredito reitingo kūrimas ateičiai. 

 

CapitalBox – jūsų finansinis partneris 

Manome, kad paskolos turėtų būti tokios pat judrios, mobilios ir lanksčios kaip darbas ir gyvenimas. Ne visada įmanoma numatyti, kas mūsų laukia už kampo. Staiga sugedusi įranga ar kitos nenumatytos išlaidos - tai neatsiejama verslo dalis. Štai kodėl mes sukūrėme paskolą, pritaikytą jūsų poreikiams. Jums prireikus, mūsų paskolos (nuo 2 000 iki 350 000 eurų) yra pasirengusios padėti įkvėpti naujos gyvybės į jūsų verslą.  

Pagrindiniai verslo paskolos CapitalBox pranašumai: 

  • Jokio užstato 
  • Greitas ir paprastas paraiškos procesas, be jokio popierizmo ar gyvų susitikimų 
  • Greitas atsakymo laikas - pinigai gali būti jūsų sąskaitoje jau tą pačią dieną 
  • Skaidrios grąžinimo sąlygos 

 

Pasiruoškite finansuoti savo naują pradžią! Pateikite nieko neįpareigojančia paraišką ir gaukite paskolos pasiūlymą jau šiandien!