Atnaujinta 2020-10-14
Sukurta 2020-10-14

Kaip efektyviai panaudoti verslo paskolą

Sveikiname! Gavote savo lėšas ir dabar esate pasirengę sudrebinti pasaulį su savo verslu. 

Įsitikindami, jog šias papildomas lėšas jūs išnaudojate kaip tik galima efektyviau, padės pagerinti šios investicijos į jūsų verslą grąžą.  

  

Įsitikinkite, jog turite planą 

Verslo paskola suteikia jums daug galimybių kaip plėsti ir auginti savo verslą. Įsitikindami, jog žinote, kuriai verslo daliai reikalingas papildomas kapitalas ir koks tolimesnis veiksmų planas, padės jums panaudoti gautas lėšas efektyviai. 

 

Štai keli pavyzdžiai, kaip įmonės efektyviai panaudoja joms suteiktą verslo paskolą: 

 

1. Inventorius  

Tai vienas iš populiariausių būdų kaip efektyviai išnaudoti savo verslo paskolą. Papildomos atsargos yra geras būdas valdyti sezoninius svyravimus, papildyti savo atsargas šventiniu laikotarpiu ar išbandyti naujus produktus. 

 

2. Įranga 

Verslo paskola yra puikus būdas finansuoti tuos didesniu pirkinius.   

 

3. Veiklos sąnaudos 

Norint užtikrinti sklandžią verslo veiklą, reikia laiko ir pinigų. Taigi, neretai mažos įmonės dalį paskolos panaudoja kasdieninėms operacijoms finansuoti. 
Ieškodami finansų partnerio, patikrinkite, ar išankstiniam paskolos grąžinimui yra taikomi kokie nors papildomi mokesčiai. Tai ypač aktualu tiems verslininkams, kuriems reikia trumpalaikės paskolos kokiam nors greitam pirkiniui. CapitalBox netaiko jokių papildomų mokesčių išankstiniam paskolos grąžinimui. 

 

4. Rinkodara ir reklama  

Paskolos dalies panaudojimas naujų klientų pritraukimui gali būti naudinga jūsų verslui. Plėsti verslą reiškia pritraukti vis daugiau klientų. 

 

5. Grąžinti skolas 

Apmokėjus ar apjungus senas skolas į vieną didesnę (verslo paskolą), padės jums lengviau valdyti ir planuoti mokėjimus. Tai taip pat gali padėti sutaupyti. 

  

 

Kaip pilnai išnaudoti verslo paskolą 

Gavus verslo paskolą, jūsų naujas banko sąskaitos balansas yra tikrai įdomesnis nei galvojimas apie jos organizuotumą ir tinkamą apskaitą. Tačiau norint efektyviai išnaudoti verslo paskolą ir išvengti tam tikrų klaidų, būtina atkreipti dėmesį ir į mažiau įdomius, bet tiek pat svarbius, administracinius dalykus. 

 

1. Laikykite verslo paskolą atskiroje sąskaitoje nuo savo kasdieninėms išlaidoms skirtos verslo sąskaitos 

Šis žingsnis padės apsisaugoti nuo impulsyvaus pirkimo. Kiekvieną karta prireikus pinigų, jūs turėsite persivesti juos iš kitos sąskaitos, o tai reikalaus papildomų pastangų ir didesnio apmąstymo apie tai ar išties jums to reikia.  

  

2. Neišleiskite visko iš karto 

Staigi pinigų įplauka į verslą pradžiugina visus, tačiau svarbu išlikti drausmingiems. Pagalvokite apie visas suplanuotas išlaidas ir palyginkite jas su savo verslo tikslais. Laikykitės biudžeto ir sekite kur keliauja jūsų pinigai. Papildomi pinigai, kai tinkamai naudojami, yra puikus būdas auginti savo verslą ir padėti jam pasiekti naujas aukštumas. 

 

3. Palaikykite gerus santykius su skolintoju 

Dialogo palaikymas su savo skolintoju ir laiku sumokamos įmokos (ar net iš anksto sumokamos įmokos, jei jūsų situacija jums tai leidžia) yra geras būdas užtikrinti gerus santykius. Jei vėliau reiktų pasiskolinti daugiau, atidėti mokėjimus, ar aptarti kitas nenumatytas aplinkybes, geri santykiai sukuria daug tvirtesni pagrindą tokio pobūdžio pokalbiams.  

  

Gaukite paskolą 
 

Žinant kaip efektyviai išnaudoti verslo paskolą ir į kurias verslo vietas vertėtų investuoti, dabar tik liko ją gauti. Pateikite paraišką dėl verslo paskolos vos per keletą minučių ir gaukite pasiūlymą jau šiandien! CapitalBox verslo paskola, tai:

  • Paprastas procesas ir jokio popierizmo 
  • Jokių papildomų mokesčių už paskolos gražinimą anksčiau laiko. Pasiruošę grąžinti už mėnesio ar kelių? Jokių problemų! Su mumis tai galėsite padaryti lengvai ir visiškai nemokamai!  
  • Lankstus grąžinimas