Atnaujinta 2020-02-25
Sukurta 2021-12-14

Verslo paskola statybų pramonei

Kai kalba eina apie gyvenimo būdo gerinimą, niekas negali prilygti statybų pramonės daromai įtakai. Pagalvokite patys - ar tai būtų pastatai, kuriuose dirbame ir gyvename, keliai, kuriais važiuojame,  ar produktų gamyba ir tiekimas, statybų pramonė kuria mūsų gyvenamąją aplinką - tiesiogine to žodžio prasme.

Nors paklausa visada egzistuos, statybų pramonė, kaip ir daugelis kitų pramonės šakų, patiria sezoninius svyravimus. Mokėjimas už paslaugas gali būti lėtas ir kiekvienam naujam projektui gali prireikti didelių išankstinių investicijų. Be to, priklausomai nuo projekto, gali tekti samdyti papildomus darbuotojus ir nusipirkti ar išsinuomoti papildomą įrangą. 

Tinkamas finansavimas gali padėti suvaldyti šias situacijas. Štai kaip smulkaus verslo paskola gali padėti jūsų statybos įmonei. 

 

Kada verta mąstyti apie smulkaus verslo paskolą jūsų statybos įmonei? 

 

Apsiimkite didenius projektus 

Kartais galite būti priversti atsisakyti puikaus projekto vien dėl to, kad jūsų verslas neturi pakankamai grynųjų lėšų padengti išankstines projekto išlaidas. Trumpalaikė paskola gali būti puikus būdas padengti įvaires didesnes išlaidas ir išskaidyti jų pirkimo naštą į mažesnes mėnesines įmokas. 

 

Įrangos finansavimas 

Geresnė įranga dažnai reiškia geresnę kokybę ir greitesnį darbą. Įrangos nuoma yra neatsiejama statybos dalis, tačiau augant jūsų įmonei, investavimas į tam tikrą įrangą gali būti tinkamesnis pasirinkimas. Trumpalaikė verslo paskola gali būti tinkama padengti išankstines didesnių pirkinių išlaidas.

 

Tvirti pamatai

Nors paklausa visada egzistuos, mes žinome, kad statybų pramonė, kaip ir daugelis kitų pramonės šakų, patiria gana stiprų sezoniškumą.

Mes taip pat žinome, kad atsiskaitymas už suteiktas paslaugas gali užtrukti gana ilgai, ypač jei jūsų klientai yra iš viešojo sektoriaus. Uždelstas mokėjimas gali sukelti keblumų norint papildomai pasisamdyti darbuotojų, įsigyti ar nuomotis naują įrangą tolimesniems projektams.

 

Jūsų finansinis tiltas

Mes suprantame jūsų verslą. Mes sukūrėme „CapitalBox“ norėdami suteikti apyvartinį kapitalą jūsų verslui, tada kai jums jo labiausiai reikia. „CapitalBox“ teikia greitas ir lengvas paskolas statybų bendrovėms iki 350 000 EUR - be jokio užstato.

Mes teikiame sumanias, greitas ir nesudėtingas verslo paskolas. Jau esame aptarnavę tūkstančius statybos įmonių ir toliau sparčiai augame.

Laikas - pinigai. Užpildyti mūsų paraišką trunka vos 5 minutės. Paraiška patvirtinama per vieną darbo dieną, o apyvartinį kapitalą gausite jau kitą dieną!

Auginkite verslą kartu su „CapitalBox“.

 

Teikti paraišką!