Atnaujinta 2020-02-25
Sukurta 2021-12-14

Verslo paskola mažmeninės ir didmeninės prekybos įmonėms

Verslo finansavimas, lengvuoju būdu

Sėkmingas mažmeninės prekybos valdymas reikalauja sutelkti dėmesį į daugybę dalykų vienu metu. Veiklos tikrai nestinga - nuo personalo valdymo ar naujos rinkodarinės kampanijos, iki tiekėjų paieškos ir nuomos bei kitų išlaidų apmokėjimo. 

Daugelis mažmenininkų išgyvena sezoniškumą, kuriam reikalingi skirtingi inventoriaus ir personalo kiekiai. Suvaldyti paklausą ir pasiūlą gali būti sudėtinga, ypač jei jūsų verslas yra mažas ir jam svarbi kiekvieno naujo darbuotojo ar papildomos produkcijos kaina. 

Nors daug kalbama apie didėjantį internetinių pirkinių populiarumą, mažmeninės ir didmeninės prekybos įmonių savininkai vis tiek siūlo keletą dalykų, kurių internetinis apsipirkimas tiesiog negali: patogumą ir įkvepiančią aplinką.

Kalbant apie įkvėpimą, niekas neprilygsta fizinėms parduotuvėms. Nesvarbu, ar tai baldų ir apšvietimo salonas, ar drabužių parduotuvė, ar knygynas - jokia internetinė parduotuvė negali pateikti produkto taip kaip tai gali reali parduotuvė gyvai.

Savo parduotuvėse mažmenininkai gali suteikti išliekamąją vertę turinčią emocinę patirtį. Galimybė pamatyti produktą gyvai ir jį paliesti išlieka labai svarbi pirkimo proceso dalis.

Tinkamas finansavimas gali padėti suvaldyti šias situacijas. Norėdami išlyginti grynųjų pinigų srautų svyravimus, įsigyti naujos įrangos ar sumokėti išankstinį mokėjimą už atsargas, jūsų srities įmonės paprastai pasirenka kredito liniją arba trumpalaikę paskolą. Štai kaip smulkaus verslo paskola gali padėti jūsų mažmeninei prekybai. 


Svarbiausia patogumas

Kitas mažmeninės ir didmeninės prekybos įmonių savininkų pranašumas yra patogumas. Vartotojai gali nueiti į mažmeninę parduotuvę ar sandėlį, išbandyti ir paliesti prekę ir iškarto ją nusipirkti.

Kitaip nei internetiniai pirkiniai, mažmenininkai siūlo galimybę įsigyti prekių greičiau ir be rizikos, jog jums pristatyta prekė bus netinkamo dydžio ar spalvos.

Didmenininkai turi galimybę artimiau bendrauti su klientais ir padėti jiems naudotis jų prekėmis.

Tačiau toks patogumas nėra pigus.

 

Sezoninė kaita

Tarkime, kad esate gėlių parduotuvės savininkas, o rytoj šventinė diena. Jūs nuspėjate, jog ženkliai išaugs paklausa. Norėdami pasiūlyti klientams teigiamą apsipirkimo patirtį, jūs pasirūpinsite, jog jūsų parduotuvėje yra didelis įvairių gėlių pasirinkimas.

Tokia investicija į inventorių gali palikti jus su nedideliu kiekiu disponuojamo kapitalo. Jeigu jūsų planuose dar yra ir rinkodarinė kampanija, tai gali tapti rimtu išbandymu.


Kada verta mąstyti apie smulkaus verslo paskolą jūsų mažmeninės prekybos įmonei? 

Perkant produkciją/atsargas 

Patraukli ir gerai aprūpinta parduotuvė yra būtina norint pritraukti klientus užeiti į vidų. Kartais tai gali reikšti, kad nemaža dalis kapitalo yra investuojama į atsargas, kurios nebus parduotos dar porą mėnesių. Greita prieiga prie papildomo finansavimo gali padėti pašalinti nerimavimą ir sumažinti finansinę naštą valdant inventorių ir suteikti jums laisvę koncentruotis į kitus darbus.

 

Parduotuvės atnaujinimo finansavimas 

Nieko nėra amžino. Jūsų parduotuvės įranga nėra išimtis. Jei norite, kad jūsų verslas būtų patrauklus, gali tekti reguliariai atnaujinti tam tikrus įrenginius ir reklaminius stendus. Parduotuvės atnaujinimas gali padėti padidinti susidomėjimą, tačiau tai taip pat padidina išlaidas. Trumpalaikė paskola gali būti puikus būdas padengti įvaires didesnes išlaidas ir išskaidyti jų pirkimo naštą į mažesnes mėnesines įmokas. 

 

Suvaldyti sezoniškumą 

Visi verslai norėtų, jog užsakymų skaičius išliktu pastovus visus metus. Tačiau tai ne visada pavyksta.  Užimtuoju laikotarpiu gali pritrūkti atsargų, o lėtuoju, pritrūkti grynųjų. Greita prieiga prie papildomo finansavimo gali padėti valdyti sezoniškumą ir užtikrinti, kad jūsų verslas išliks stabilus visus metus. 

 

Su mumis, jūsų parduotuvė visados bus atidaryta.

Su „CapitalBox“ jūsų verslas visada žydės. Mes užsiimame finansavimu, todėl galite pasikliauti „CapitalBox“ prireikus protingos, greitos ir nesudėtingos verslo paskolos. Mes teikiame paskolas iki 350 000 EUR mažmeninei ir didmeninei prekybai - be jokio užstato. Užpildyti mūsų paraišką trunka vos 5 minutės. Paraiška patvirtinama per vieną darbo dieną, o apyvartinį kapitalą gausite jau kitą dieną!

 

TEIKTI PARAIŠKĄ!