Atnaujinta 2020-05-07
Sukurta 2021-07-27

Statyba

Ką vertėtų žinoti 

Nors paklausa visada egzistuos, statybų pramonė, kaip ir daugelis kitų pramonės šakų, patiria sezoninius svyravimus. Mokėjimas už paslaugas gali būti lėtas ir kiekvienam naujam projektui gali prireikti didelių išankstinių investicijų. Be to, priklausomai nuo projekto, gali tekti samdyti papildomus darbuotojus ir nusipirkti ar išsinuomoti papildomą įrangą. 

Tinkamas finansavimas gali padėti suvaldyti šias situacijas. Štai kaip smulkaus verslo paskola gali padėti jūsų statybos įmonei. 

Kada verta mąstyti apie smulkaus verslo paskolą jūsų statybos įmonei? 

Apsiimkite didenius projektus 

Kartais galite būti priversti atsisakyti puikaus projekto vien dėl to, kad jūsų verslas neturi pakankamai grynųjų lėšų padengti išankstines projekto išlaidas. Trumpalaikė paskola gali būti puikus būdas padengti įvaires didesnes išlaidas ir išskaidyti jų pirkimo naštą į mažesnes mėnesines įmokas. 

Įrangos finansavimas 

Geresnė įranga dažnai reiškia geresnę kokybę ir greitesnį darbą. Įrangos nuoma yra neatsiejama statybos dalis, tačiau augant jūsų įmonei, investavimas į tam tikrą įrangą gali būti tinkamesnis pasirinkimas. Trumpalaikė verslo paskola gali būti tinkama padengti išankstines didesnių pirkinių išlaidas.