Atnaujinta 2020-05-07
Sukurta 2021-07-27

Privačios klinikos

Ką vertėtų žinoti 

Žmonės vis rimčiau žiūri į sveikatą. Jei norite suteikti tokią priežiūros kokybę, kurios tikisi jūsų klientai, privalu nuolatos investuoti į naująsią įrangą ir samdyti puikius specialistus. 

Tačiau net ir pati sėkmingiausia praktika gali susidurti su sunkumais. Sezoniškumas, padengti netikėtas medicininės įrangos remonto išlaidas, ar tiesiog laukimas kol draudimo bendrovės jums kompensuos už suteiktas paslaugas, visa tai gali gali sukurti gan rimtų finansinių problemų. 

Tinkamas finansavimas gali padėti suvaldyti šias situacijas. Norėdami išlyginti grynųjų pinigų srautų svyravimus, įsigyti naujos įrangos ar sumokėti išankstinį mokėjimą už atsargas, jūsų srities įmonės paprastai pasirenka kredito liniją arba trumpalaikę paskolą. Štai kaip smulkaus verslo paskola gali padėti jūsų klinikai. 

 

Kada verta mąstyti apie smulkaus verslo paskolą jūsų privačiai klinikai? 

Veiklos plėtimas 

Aukštos kokybės medicininė priežiūra yra svarbu, bet tai ne viskas. Pacientai taip pat nori patogumo. Plėtimasis gali reikšti investavimą į naujas paslaugas, kurių gali reikėti dabartiniams pacientams, arba naujos vietos atidarymą, kad jūsų paslaugomis būtų patogiau naudotis. Nesvarbu, ar tai įrangos įsigijimas naujoms paslaugoms siūlyti, didesnių patalpų nuoma, ar kitos klinikos įsigijimas, trumpalaikė verslo paskola gali būti puikus būdas padengti įvaires didesnes išlaidas ir išskaidyti jų pirkimo naštą į mažesnes mėnesines įmokas. 

 

Reikmenų/atsargų pirkimas 

Nieko nėra amžino. Medicininė įranga nėra išimtis. Medicinos reikmenims ir įrangai reikalingos didelės investicijos, dėl kurių net ir pati sėkmingiausia medicinos praktika gali susidurti su nereikalinga rizika. Trumpalaikė verslo paskola gali būti tinkamas būdas padengti išankstines didesnių pirkinių išlaidas. 

 

Suvaldyti pinigų srautus 

Kai kurie pacientai, jei ne dauguma, naudoja sveikatos draudimą gydymui ir procedūroms padengti. Uždelsti apmokėjimai gali sukurti netolygų grynųjų pinigų srautą. Greita prieiga prie papildomo finansavimo gali padėti sušvelninti įplaukų svyravimus ir padėti jūsų verslui išlikti stabiliam visus metus. 

 

Pildykite paraišką internetu!