Atnaujinta 2020-05-07
Sukurta 2021-07-27

Logistika ir transportas

Ką vertėtų žinoti 

Nesvarbu, ar tai yra siuntinio ar krovinio konteinerio pristatymas, logistikos ir transportavimo srityje svarbiausias dalykas yra galimybė patikimai pasiekti paskirties vietas laiku. 

Laikantis galutinio termino gali kilti sunkumų, kai susidursite su netikėtomis remonto išlaidomis ar nepalankiu oru. Kad ir kokia didelė būtų jūsų veikla, vienas mikroautobusas ar visas transporto priemonių parkas, jūs negalite sau leisti ilgai likti vietoje.

Tinkamas finansavimas gali padėti valdyti šias situacijas. Norėdami susimokėti už techninę priežiūrą ir kitus remontus ar išplėsti savo automobilių parką, kad įgytumėte daugiau verslo, galite naudoti kredito liniją arba trumpalaikę paskolą. Taip smulkaus verslo paskola gali padėti jūsų verslui. 

Kada verta mąstyti apie smulkaus verslo paskolą jūsų logistikos įmonei? 

Didelių pirkinių finansavimas 

Naujas mikroautobusas ar sunkvežimis gali padėti išplėsti veiklą, tačiau tai taip pat gali būti labai brangu. Trumpalaikė verslo paskola gali būti tinkamas būdas padengti išankstines didesnių pirkinių išlaidas. 

Transporto priemonių techninės priežiūros finansavimas 

Tinkama transporto priemonės priežiūra yra būtina ir padėda išvengti didesnių problemų ilguoju laikotarpiu. Bet anksčiau ar vėliau, net ir su tinkama priežiūra, tam tikros remonto išlaidos yra neišvengiamos. Tai gali pasidaryti labai brangu, ypač kai reikia, kad darbas būtų atliktas greitai ir tinkamai. Trumpalaikė paskola gali būti puikus būdas padengti įvaires didesnes išlaidas ir išskaidyti jų pirkimo naštą į mažesnes mėnesines įmokas.